#37709 - på Stugknuten.com siden 2024-06-02
 2 + 2 senge
 25
 2500 SEK/uge
(1)

Stuga

Dette overnatningssted er forsynet med Stugknutens S-mærke

Stugknutens S-mærke betyder, at din udlejer har valgt at sikre dig så tryg en handel som muligt. Du betaler for overnatningsstedet samtidigt med bookningen, men lejen udbetales ikke til udlejer, før du har tjekket ud. Denne tryghed gælder kun, hvis booking og betaling foregår via Stugknutens system.  
Læs mere her

Enkel stuga för övernattning på en vacker plats mitt i naturen. Perfekt när du är på roadtrip om du vill ha ett fridfullt mysigt boende.
Stugknuten
Sæsoner og prisklasse

Pris per nat fra 500 SEK

Pris per nat til 500 SEK

Pris per uge fra 2500 SEK

Pris per uge til 2500 SEK

500 kr/natt
Bedømmelser

Følgende lejere efterlod en anmeldelse

Jerry Stake, lejes i 2024
Verifierat omdöme
Huset kändes nytt och fräscht likaså tomten med några extra attiraljer som uppspänt badmintonnät och studsmatta. Vi sökte enbart ett enklare övernattningshus för några dagar och det passade oss mycket bra. Vi var två vuxna och två barn och med hjälp av en dubbelsäng och ett par madrasser på golvet sov vi alla gott. Vattenkokare, soffa, eluttag och några sällskapsspel fanns tillgängligt. Uthyraren erbjöd även möjlighet att komma in i det större huset i närheten om "kris, behov" uppstod men vi klarade oss väl men tanken och möjligheten uppskattades. Det är verkligen på landet med gedigna träd och med en härlig bäck porlande längst med tomten. Perfekt att börja dagen genom att gå ut och bara vara med sitt morgonkaffe och se, lyssna och lukta. Vi återkommer gärna om vi skulle behöva övernattning igen.

Generel bedømmelse

Renlighed

Beliggenhed

Annoncens nøjagtighed

Stugknuten
Faciliteter
Information
  •  Mobildækning
  •  Udendørs møbler
  •  Udendørssted (terrasse osv.)
 Badeværelsefaciliteter
  •  Bad
  •  Udendørs
Yderligere information

Et råd til lejere når der bookes

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom