#38395 - på Stugknuten.com siden 2024-08-03
 1 senge
 15
 900 - 2200 SEK/nat

Vackert Trädhus med Spabad

Dette overnatningssted er forsynet med Stugknutens S-mærke

Stugknutens S-mærke betyder, at din udlejer har valgt at sikre dig så tryg en handel som muligt. Du betaler for overnatningsstedet samtidigt med bookningen, men lejen udbetales ikke til udlejer, før du har tjekket ud. Denne tryghed gælder kun, hvis booking og betaling foregår via Stugknutens system.  
Læs mere her

Unna dig en unik vistelse i vårt trädhus mitt i Skånes vackra landskap. Njut av lyxiga bambulakan och en 180-graders panoramavy genom golv-till-tak glasfönster. Perfekt för stillhet och avkoppling, boendet passar enskilda gäster eller par. Inkluderar fina teer, kaffe och två timmars privat användning av vårt spabad. En oförglömlig känsla att sova här, passa på att besöka denna meditativa och lyxiga upplevelse uppe bland trädkronorna. Glamping på nästa nivå!

Boendet
Trädhuset är en underbar upplevelse för en eller två vuxna, och erbjuder en lugnande avskild plats uppe bland träden. Här finns allt ni behöver för att njuta av stillheten med ett urval av fina teer och kaffe. Trädhuset har ett litet pentry med vattenkokare och kyl men fullutrustat kök ingår inte, ni kommer att få en lista med rekommenderade restauranger i närheten, som alla ligger ungefär 15-20 minuters bilfärd bort. En liten butik och en busshållplats finns även cirka 2200 meter från trädhuset.

Trädhuset ligger två kilometer från motorvägen mitt i Skåne, vilket gör det lättillgängligt och till en perfekt utgångspunkt för att utforska det omgivande vackra landskapet.

Priset inkluderar två timmars privat användning av vårt spabad, med storslagen utsikt över landskapet och stjärnhimlen. Toalett och dusch finns tillgängliga i vårt bostadshus, men resterande del av bostadshuset ingår inte.

Besök oss med en vän eller kanske en romantisk afton med en partner för att fördjupa er relation och dela en unik och upplevelse tillsammans. Sov i lyxiga bambulakan högt upp i trädkronorna med en 180-graders panoramavy genom golv-till-tak glasfönster, hållen av trädkojan med omtänksamt eleganta detaljer för att göra din vistelse mindful. Ligg i hängmattan medan ljusstrålarna bryter igenom löven på de gamla ekarna runt omkring och fylls av frid från att se de ultra-avslappnade kohjordarna som går förbi på fälten... låt dig svepas med i fridfullhet och harmoni.
Stugknuten
Sæsoner og prisklasse

Pris per nat fra 900 SEK

Pris per nat til 2200 SEK

Veckodag: 900kr/dag
Helgdag: 1800kr/dag

Städavgift tillkommer: 400kr (per bokning)
Stugknuten
Faciliteter
Information
  •  Opdelte rum
  •  Udendørs møbler
  •  Udendørssted (terrasse osv.)
 Køkkenudstyr
  •  Køleskab
 Badeværelsefaciliteter
  •  Bad
  •  Pool
  •  WC
 Tilgængelig tæt på
  •  Tempereret bad
  •  Udendørs svømmefaciliteter (strand)
Yderligere information

Et råd til lejere når der bookes

Stugknuten
Mangopay
Stripe
BankID
Visa MasterCard
Omocom